Värmlandsfoto

NyheterSkapad av Ewa Jacobsson 2011-05-13 13:23:38

Nu är Värmlandsfoto till ända. Det var 525 bilder inlämnade av 68 fotografer så konkurransen var hård. Ja det blev några plaketter och diplom till skickliga fotgrafer i Torsby fotoklubb. Grattis säger jag till Jonny Bjerkman som fick en silverplakett för sin bild "Ensam cykel" i monokrom enbild. Diplom gick till Anki Karlsson med " summertime" och Monica Haglund med "Mizz Lizzy". På visning fanns Jonny Bjerkman, Monica Haglund och Anki Karlsson.

I Monokrom kollektion fick Jonny Bjerkman en bronsplakett för "liten". Diplom gick till Monica Haglund med " Upp Amaryllis".

Diplom i färgbild enbild gick till Camilla Classon med "prinsessan" på visning fanns följande fotografer, Maria Granath, jonny Bjerkman, Ewa Jacobsson, Maria Jansson.

Maria Granath fick en silverplakett med "Det var en gång" i Färgbild kollektion.

I kategorin Natur hade Maria Jansson med bilder för visning. Och sista kategorin som är digitalfotokonst fick Anki Karlsson en bronsplakett med bilden "Urbanliving" och till visning hade Monika Haglund med bilder.

Ett stort grattis till er alla.

/ Ewa

• Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real