Fotoutställning Torsby Bibliotek

NyheterSkapad av Maria Granath 2009-09-23 21:28:43

Fotoutställning på biblioteket 26 september- 10 oktober.

Inlämning till biblioteket senast nu på torsdag 24 sept. Sonja Amneteg är kontaktperson.

Fritt tema. antal bilder: 1-5, beroende på hur många bilder som får plats. Märk på baksidan fotografens namn, ev. önskan om prioriteringsordning, ev. önskan om hängningsordning m.m.

Montera gärna bilderna på passepartout eller annat lätt material, eftersom de skall sättas upp med stöd av nålar.

• Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real