Aktiviteter...

NyheterSkapad av Maria Granath 2013-11-01 14:33:30
Med hopp om att det ska bli mer aktivitet i klubben, så ber vi er komma med förslag på vad just DU tycker att vi borde göra!
Tips och idéer mottages tacksamt, det är vi tillsammas i klubben som måste hjälpas åt med detta smiley
Kommentera eller mejla förslag till någon i styrelsen.
Är du inte medlem, men är nyfiken på att eventuellt bli medlem...?
Klicka i så fall på länken "Ja, jag vill bli medlem" längst upp till höger, för att skicka meddelande till sekreteraren i klubben!smiley

• Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real