Fotoutställning

NyheterSkapad av Ewa Jacobsson 2011-09-26 16:43:38
Då var det dax för hängning av årets fotoutställning på biblioteket i Torsby. I år är temat Vatten som gäller. Det var 13 fotografer och ett 60-tal bilder som var aktuella
Besök gärna vår utställning som pågår mellan den 24/9-8/10

Några bilder från när vi hängde bilderna.

• Kommentarer(0)//www.torsbyfotoklubb.se/#post101

Värmlandsfoto

NyheterSkapad av Ewa Jacobsson 2011-05-13 13:23:38

Nu är Värmlandsfoto till ända. Det var 525 bilder inlämnade av 68 fotografer så konkurransen var hård. Ja det blev några plaketter och diplom till skickliga fotgrafer i Torsby fotoklubb. Grattis säger jag till Jonny Bjerkman som fick en silverplakett för sin bild "Ensam cykel" i monokrom enbild. Diplom gick till Anki Karlsson med " summertime" och Monica Haglund med "Mizz Lizzy". På visning fanns Jonny Bjerkman, Monica Haglund och Anki Karlsson.

I Monokrom kollektion fick Jonny Bjerkman en bronsplakett för "liten". Diplom gick till Monica Haglund med " Upp Amaryllis".

Diplom i färgbild enbild gick till Camilla Classon med "prinsessan" på visning fanns följande fotografer, Maria Granath, jonny Bjerkman, Ewa Jacobsson, Maria Jansson.

Maria Granath fick en silverplakett med "Det var en gång" i Färgbild kollektion.

I kategorin Natur hade Maria Jansson med bilder för visning. Och sista kategorin som är digitalfotokonst fick Anki Karlsson en bronsplakett med bilden "Urbanliving" och till visning hade Monika Haglund med bilder.

Ett stort grattis till er alla.

• Kommentarer(0)//www.torsbyfotoklubb.se/#post99

Möte

NyheterSkapad av Ewa Jacobsson 2011-03-31 12:28:46

Hej, nästa möte är 6 april kl 18.00

Välkomna!

• Kommentarer(0)//www.torsbyfotoklubb.se/#post98

Medlemsmöte

NyheterSkapad av Ewa Jacobsson 2011-03-01 19:17:50

Hej vill bara säga att nästa möte på fotoklubben är 9 mars kl 18.00 i missionskyrkan

Hälsningar Ewa

• Kommentarer(0)//www.torsbyfotoklubb.se/#post96

Fänstjärnsskogen

NyheterSkapad av Ewa Jacobsson 2009-08-25 15:56:06

I juni var vi några stycken som vandrade till Fänstjärnsskogen för att fotografera. Detvar en solig och varm dag. Det blev ett antal bilder tagna under dagen. Vi fikade och hade det allmänt trevligt. Här ser ni några bilder på fotografer och resterande bilder kan ni se på utställningen i Missionskyrkan mellan den 30/8- 5/9. Vi hoppas att så många som möjligt av er kan komma till utställningen.

• Kommentarer(0)//www.torsbyfotoklubb.se/#post77

Onsdagskvällarna

NyheterSkapad av Ewa Jacobsson 2008-09-11 22:25:59
Hej, alla fotokompisar. Vart har ni tagit vägen? Jag har inte varit speciellt flitig under sommaren men vid sista mötet kom det förslag på teman vi skulle göra från gång till gång. Det har varit magert med fotografer samlade de sista onsdagarna så ska vi fortsätta samlas på onsdagar eller är det någon annan dag som är bättre? Nästa onsdag är det vanligt möte så kom då så får vi diskutera. Jag tycker det vore tråkigt om träffarna dör ut. Ja nu är detta mina tankar men hör av er med era. Hälsningar Ewa J

• Kommentarer(0)//www.torsbyfotoklubb.se/#post61

spännande när man åker till jobbet

BildkritikSkapad av Ewa Jacobsson 2008-04-10 15:04:49

Man är trött och önskar man fick vara kvar i sängen, vädret är tråkigt och man mår så där. Vad händer? Halvvägs till jobbet ser man något vid sidan av vägen. Blog Image

En Varg, som inte är det minsta rädd av sig. Jag gick ur bilen och den står kvar och tittar sedan lägger den sig ner på isen en stund. En spännande upplevelse

• Kommentarer(1)//www.torsbyfotoklubb.se/#post53

Många blommor på bilden

BildkritikSkapad av Ewa Jacobsson 2007-11-20 20:00:37

Är det för mycket blommor så det blir rörigt, vad tycker ni?Blog Image

• Kommentarer(3)//www.torsbyfotoklubb.se/#post38

Träning

BildkritikSkapad av Ewa Jacobsson 2007-04-03 21:11:25

Hej! Har nu försökt göra som Olle uppmanat oss, att lägga in bilder som vi tagit under träning med att ställa in bländare. Provat både lite bländare och stor. Kommentera gärna bilderna så jag som verkligen är amatör på det här får lära mig lite. Det är inte lätta att tänka tvärtom :)Blog Image

Här är en snäll fjäril som verkligen satt stilla. Har en hel bildserie på denna när den konkurrerar med en fluga. Det var kul att se.

• Kommentarer(2)//www.torsbyfotoklubb.se/#post20

Foto till kommunen

NyheterSkapad av Mona Nordvall 2007-01-05 14:11:30

God fortsättning på nya året!

Ville bara tala om att foton är lämnade till Fotocity för framkallning. Ska få hämta dom i dag fredag 5/1-07. Det blir spännande. När det gäller komponering av bilder har det varit en hel del flyttande av kort fram och tillbakasmiley. Lämnar förslaget till kommunen så får jag se om det blir godkänt.
Vi syns på mötet till veckan.

/Mona

• Kommentarer(0)//www.torsbyfotoklubb.se/#post14